Hoe start ik een leesplan?

Om bij te houden op welke dag je zit in je lees plan heeft u een gratis YouVersion account nodig.

1) Hoofd scherm: Klik op Plannen.

2) Rechts boven: Klik op het Pull-down menu en selecteer Browsen (als je in Mijn tab zit).

3) Rol door alle verkrijgbare plannen OF selecteer een categorie van een lees plan waar je in geïnteresseerd bent:

• Hele Bijbel. Neemt je door de hele Bijbel mee.
  • Actueel. Richt zich op specifieke thema’s en ideeën van de bijbel.
  • Gedeeltelijke Bijbel. Bestrijkt belangrijke delen van de Bijbel.
  • Devotioneel. Korte, typisch dagelijks verzen of passages met extra content.
  • Jeugd. thema’s waarmee jonge mensen worden geconfronteerd.

4) Als je een plan vindt die je wilt, klik erop.

5) Klik op Start Plan.

6) Klik op Bekijk Lezing Van Vandaag om te beginnen met lezen.
Notitie: Als je een hoofdstuk of verwijzing bekijkt van je plan zal de Bijbel App dit markeren als Gedaan.
Notitie: Om te zien welke dagen gedaan/niet gedaan zijn moet je op Voortgang Rapport Klikken. Niet gedaan= geen vinkje en Gedaan=vinkje.

Dit bericht is ook verkrijgbaar in: 简体中文, 繁體中文, English, Français, Deutsch, Русский, Español, 한국어, Polski, Português, Svenska