Hoe kan ik een versie downloaden?

De Bijbel App moet verbonden zijn met de server om bookmarks, hoogtepunten, notities en verzen te kunnen delen; maar, als u een account heeft, kunt u de volgende stappen volgen om een versie te downloaden voor wanneer u geen signaal of WiFi heeft. Wanneer u geen account heeft moet u er eerst een aanmaken.

1) Thuisscherm:tik op Bijbel.

2) Rechtsboven: Tik op de versie korte code (naast boek naam en hoofdstuk nummer).

3) Onlangs gebruikte versies: Selecteer de versie die u wilt van deze lijst of scroll verder door de pagina om meer versies te zien.
Let op: U kuns wisselen tussen talen door te tikken op de dropdown met huidige taal onder de Recent Gebruikte versies lijst.
Let op: Audio versies hebben een speaker naast zich.

4) Tik op de groene cirkel naast de versie die u wilt downloaden.
Let op: Alleen versies die een groene cirkel vertonen zijn beschikbaar als download.
Let op: Audio is niet beschikbaar als download. Alleen de versie tekst zelf is beschikbaar als download/voor offline gebruik.

5) Tik op Download.
Let op: U kunt de cirkel naast Laat me weten wanneer het klaar is in de gaten houden zodat u niet op de download hoeft te wachten.

Dit bericht is ook verkrijgbaar in: English, 简体中文, 繁體中文, Français, Deutsch, Русский, Español, 한국어, Polski, Português, Svenska