Hoe kan ik mijn account linken om te delen?

Verbinding met sociale media sites vereist dat u een gratis YouVersion account heeft. Hier zijn de instructies voor aanmelding op iPhone/iPod Touch.

1) Thuisscherm: Rechtsboven: Tik op de instellingen knop (klein tandrad).

2) Instellingen scherm: Tik op het sociaal netwerk waar u verbinding mee wil maken en vul de velden is zoals gevraagd.
Let op: U heeft uw login en wachtwoord nodig voor elk netwerk waar u verbinding mee wil maken.

Dit bericht is ook verkrijgbaar in: 简体中文, 繁體中文, English, Français, Deutsch, Русский, Español, 한국어, Polski, Português, Svenska